Over Ons

De Health & Safety Academy, ook wel HSA Hogeschool is een niet traditionele,
publieke hogeschool en maakt onderdeel uit van de Omicron Universiteit.

health-safety-academy
Hulp kunnen bieden waar en wanneer het nodig is.

Online EHBO

Online-EHBO.nl maakt integraal onderdeel uit van de Health & Safety Academy en is bestemd voor de Europese markt.

Onze Visie

Iedere student verdient het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin de leerling gezien en gekend wordt, gelijke kansen krijgt en uitgedaagd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Het docententeam maakt het verschil. Docenten, onderzoekers en professionals uit het werkveld leren met en van elkaar om studenten actueel en uitdagend onderwijs te bieden. Met een diploma van HSA Hogeschool is iedere student klaar voor de wereld van morgen.

Onderwijsvisie
HSA Hogeschool staat voor hoogwaardig en inclusief onderwijs. Onderwijs dat studenten voorbereidt op een veranderend werkveld en een veranderende samenleving.

Visie op toegepast onderzoek
In wisselwerking met de beroepspraktijk ontwikkelen opleidingen en kenniscentra een gezamenlijke visie op de toekomst en uitdagingen van het betreffende vakgebied en de betekenis daarvan voor (toekomstige) professionals.

Activerend Online Onderwijs

De Health & Safety Academy heeft een hoogwaardig onderwijsaanbod voor wie niet kan (of wil) studeren aan een andere Nederlandse of Vlaamse hogeschool. Voor het bachelor onderwijs zijn er geen vooropleidingseisen en het onderwijs is ingericht op studeren in deeltijd. Het onderwijsmodel staat voor persoonlijk en activerend online onderwijs, met veel flexibiliteit voor studenten.

health-safety-academy-laptop-study

Numbers Speak

10+

Countries

6+

Languages

7+

Partners

1k+

Students Yearly

© You cannot copy content of this page © HSA University of Applied Sciences