BHV – Bedrijfshulpverlener

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 29,95

ATTENTIE: Deze cursus  wordt in verband met COVID-19 voortdurend aangepast.

Leer online BHV, waaronder Levensreddend Handelen, Kleine Blusmiddelen, Communicatie, Ontruimen, inclusief Reanimeren en AED gebruik.

In deze cursus BHV -Bedrijfshulpverlener leer je alle theorie die nodig is voor de BHV praktijk cursus. Deze cursus is dan ook bedoeld voor deelnemers die nog nooit een BHV-cursus hebben gevolgd, of waarvan het certificaat verlopen is.

Het doel van BHV is het redden van het leven van een slachtoffer, of in ieder geval proberen het letsel zo veel mogelijk te beperken. In deze e-learning cursus leer je in een paar stappen de theoretische kennis van het eerste hulpverlenen.

Lees, bekijk en beluister goed naar de inhoud van ieder hoofdstuk en maak de bijbehorende vragen. Indien je niet alles goed begrepen hebt, dan kun je altijd even teruggaan naar het betreffende onderdeel.

Wanneer je alle hoofdstukken en tussentijdse toetsen hebt afgerond, kun je direct doorgaan na de afronding van deze e-learning cursus door je theorie examen te maken. Om te slagen moet je minimaal 80% van de eindtoets correct te hebben beantwoord.

Online BHV cursus

Met een online BHV cursus doorloop je de theorie voor BHV via de computer. Je kennis wordt getest door middel van oefenvragen en wordt afgesloten met een online BHV examen. De online BHV cursus duurt ongeveer 2 uur.
Een online BHV cursus in combinatie met praktijkbijeenkomst noemen wij Blended learning en is ook geschikt voor bedrijven en instellingen met meerdere vestigingen door Nederland.

Zodra je alles hebt afgerond, ontvang je automatisch jouw eigen theorie certificaat. Met dit theorie certificaat kan je deelnemen aan nagenoeg alle praktijktrainingen die aansluiten bij deze theorie cursus.

Specificaties BHV -Bedrijfshulpverlener E-learning

Duur e-learning ca. 2 uren zelfstudie
Vooropleiding Geen
Lesmateriaal E-learning (geschikt voor alle smartphone, tablet, pc, mac)
Certificaat Incl. BHV theorie certificaat
Geldigheidsduur 1 jaar lang toegang na aanmaak account.
   
Prijs € 29,95

© You cannot copy content of this page © HSA University of Applied Sciences