Levensreddende Handelingen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
19,95
Begin
This training is currently closed

ATTENTIE: Deze cursus is offline en wordt momenteel aangepast in verband met aanpassingen door COVID-19.

Leer online Levensreddende Handelingen, waaronder verslikking (Heimlich) stabiliseren, noodvervoersgreep, verbandmiddelen inclusief reanimeren en AED gebruik.

De module Levensreddend Handelen is een wijze waarop je het EHBO diploma in modules kan behalen, daarnaast is het tevens het volledige medische deel behorende bij een cursus BHV -Bedrijfshulpverlener.

Het doel van Levensreddend Handelen is het redden van het leven van een slachtoffer, of in ieder geval proberen het letsel zo veel mogelijk te beperken. In deze e-learning cursus leer je in een paar stappen de theoretische kennis van het eerste hulpverlenen.

Lees, bekijk en beluister goed naar de inhoud van ieder hoofdstuk en maak de bijbehorende vragen. Indien je niet alles goed begrepen hebt, dan kun je altijd even teruggaan naar het betreffende onderdeel.

Wanneer je alle hoofdstukken en tussentijdse toetsen hebt afgerond, kun je direct doorgaan na de afronding van deze e-learning cursus door je theorie examen te maken. Om te slagen moet je minimaal 80% van de eindtoets correct te hebben beantwoord.

Online Levensreddende Handelingen cursus

Met een online Levensreddend Handelen cursus doorloop je de theorie voor Levensreddend Handelen via de computer. Je kennis wordt getest door middel van oefenvragen en wordt afgesloten met een online Levensreddend Handelen examen. De online Levensreddend Handelen cursus duurt ongeveer 1,5 uur.
Een online Levensreddend Handelen cursus in combinatie met praktijkbijeenkomst noemen wij Blended learning en is ook geschikt voor bedrijven en instellingen met meerdere vestigingen door Nederland.

Zodra je alles hebt afgerond, ontvang je automatisch jouw eigen theorie certificaat. Met dit theorie certificaat kan je deelnemen aan nagenoeg alle praktijktrainingen die aansluiten bij deze theorie cursus.

Specificaties Levensreddende Handelingen E-learning

Duur e-learningca. 1.5 uren zelfstudie
VooropleidingGeen
LesmateriaalE-learning (geschikt voor alle smartphone, tablet, pc, mac)
CertificaatIncl. LRH theorie certificaat
Geldigheidsduur1 jaar lang toegang na aanmaak account.
Prijs€ 19,95