Wilderness First Aid – module

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
49,95
Begin
This training is currently closed

ATTENTIE: Deze cursus is offline en wordt momenteel aangepast in verband met aanpassingen door COVID-19.

Leer online Wilderness First Aid, waaronder A-B-C-D-E protocol, Survival, Levensreddend Handelen, Communicatie, inclusief reanimeren en AED gebruik.

In deze cursus Wilderness First Aid leer je alle theorie die nodig is voor de Wilderness First Aid praktijk cursus. Deze cursus is dan ook bedoeld voor deelnemers die nog nooit een Wilderness First Aid-cursus hebben gevolgd, of waarvan het certificaat verlopen is.

Het doel van Wilderness First Aid is het redden van het leven van een slachtoffer, of in ieder geval proberen het letsel zo veel mogelijk te beperken. In deze e-learning cursus leer je in een paar stappen de theoretische kennis van het eerste hulpverlenen.

Lees, bekijk en beluister goed naar de inhoud van ieder hoofdstuk en maak de bijbehorende vragen. Indien je niet alles goed begrepen hebt, dan kun je altijd even teruggaan naar het betreffende onderdeel.

Wanneer je alle hoofdstukken en tussentijdse toetsen hebt afgerond, kun je direct doorgaan na de afronding van deze e-learning cursus door je theorie examen te maken. Om te slagen moet je minimaal 80% van de eindtoets correct te hebben beantwoord.

Online Wilderness First Aid cursus

Met een online Wilderness First Aid cursus doorloop je de theorie voor Wilderness First Aid via de computer. Je kennis wordt getest door middel van oefenvragen en wordt afgesloten met een online Wilderness First Aid examen. De online Wilderness First Aid cursus duurt ongeveer 5 uur.
Een online Wilderness First Aid cursus in combinatie met praktijkbijeenkomst noemen wij Blended learning en is ook geschikt voor bedrijven en instellingen met meerdere vestigingen door Nederland.

Zodra je alles hebt afgerond, ontvang je automatisch jouw eigen theorie certificaat. Met dit theorie certificaat kan je deelnemen aan nagenoeg alle praktijktrainingen die aansluiten bij deze theorie cursus.

Specificaties Wilderness First Aid E-learning

Duur e-learningca. 5 uren zelfstudie
VooropleidingGeen
LesmateriaalE-learning (geschikt voor alle smartphone, tablet, pc, mac)
CertificaatIncl. Wilderness First Aid theorie certificaat
Geldigheidsduur1 jaar lang toegang na aanmaak account.
Prijs€ 49,95