Online - EHBO

Online EHBO is hét online leerplatform voor eerste hulpverlening.
Of je nu opzoek bent naar losse modules, cursussen of blended learning, bij ons ben je aan het juiste adres!

Why study with us?

Levensreddend Handelen

Leer online Levensreddende Handelingen, waaronder verslikking (Heimlich) stabiliseren, noodvervoersgreep, verbandmiddelen inclusief reanimeren en AED gebruik.

First Aid e-Learning
Certified
Health & Safety Academy

Levensreddend Handelen

Leer online Levensreddende Handelingen, waaronder verslikking (Heimlich) stabiliseren, noodvervoersgreep, verbandmiddelen inclusief reanimeren en AED gebruik.

De module Levensreddend Handelen is een wijze waarop je het EHBO diploma in modules kan behalen, daarnaast is het tevens het volledige medische deel behorende bij een cursus BHV -Bedrijfshulpverlener.

Het doel van Levensreddend Handelen is het redden van het leven van een slachtoffer, of in ieder geval proberen het letsel zo veel mogelijk te beperken. In deze e-learning cursus leer je in een paar stappen de theoretische kennis van het eerste hulpverlenen.

Lees, bekijk en beluister goed naar de inhoud van ieder hoofdstuk en maak de bijbehorende vragen. Indien je niet alles goed begrepen hebt, dan kun je altijd even teruggaan naar het betreffende onderdeel.

Wanneer je alle hoofdstukken en tussentijdse toetsen hebt afgerond, kun je direct doorgaan na de afronding van deze e-learning cursus door je theorie examen te maken. Om te slagen moet je minimaal 80% van de eindtoets correct te hebben beantwoord.

Online Levensreddende Handelingen cursus

Met een online Levensreddend Handelen cursus doorloop je de theorie voor Levensreddend Handelen via de computer. Je kennis wordt getest door middel van oefenvragen en wordt afgesloten met een online Levensreddend Handelen examen. De online Levensreddend Handelen cursus duurt ongeveer 1,5 uur.
Een online Levensreddend Handelen cursus in combinatie met praktijkbijeenkomst noemen wij Blended learning en is ook geschikt voor bedrijven en instellingen met meerdere vestigingen door Nederland.

Zodra je alles hebt afgerond, ontvang je automatisch jouw eigen theorie certificaat. Met dit theorie certificaat kan je deelnemen aan nagenoeg alle praktijktrainingen die aansluiten bij deze theorie cursus.

Specificaties

Levensreddend Handelen
E-learning

Duur e-learning
ca. 1,5 uur zelfstudie
Vooropleiding
Geen
Lesmateriaal
E-learning (geschikt voor alle devices smartphone, tablet, pc, mac)
Certificaat
Incl. Levensreddend Handelen Theorie Certificaat
Geldigheidsduur
1 jaar lang toegang na aanmaken account.
 
 
Prijs
€ 19,95

FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen.

Om samen met anderen dezelfde EHBO-cursus te volgen, dient elk persoon zich apart in te schrijven via de webshop. Je dient een eigen account aan te maken, omdat de cursus persoonsgebonden is. Elk persoon dient de cursus zelf te bestellen.

De Health & Safety Academy hanteert een minimale leeftijd van 12 jaar, conform het advies van de World Health Organization.

Ja, elke praktijk cursus binnen onze webshop wordt gegeven door een erkende praktijk opleider. Je krijgt altijd les van een gecertificeerde EHBO instructeur. 

Ja, je kunt een EHBO-cursus organiseren op een door jou gekozen locatie. Dit kan al vanaf 8 personen. Vul dit formulier in en de opleider neemt zo snel mogelijk contact met je op om de opties te bespreken.

EHBO certificaten zijn standaard een (1) jaar geldig. Soms worden er EHBO certificaten verstrekt die twee jaar geldig zijn, echter dien je binnen deze periode kun je een herhalingscursus van hetzelfde cursustype te volgen. Let er op dat de laatste lesdag van de herhalingscursus plaatsvindt vóór de vervaldatum van je certificaat. Zo voorkom je dat je certificaat verloopt. Als je een cursus volgt nadat je certificaat is verlopen, dan dien je een reguliere cursus te volgen.

EHBO cursussen worden veelal geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.
De vergoeding een EHBO-cursus hangt af van je zorgverzekeraar en aanvullende polis. Bekijk ons overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar en polis, of neem direct contact op met je zorgverzekeraar.

De e-learning wordt direct na het plaatsen van je bestelling geactiveerd en je ontvangt een e-mail hierover. Het is essentieel dat je de e-learning succesvol afrondt vóór aanvang van het klassikale deel van de cursus. Bij het begin van de praktijk cursus controleert de instructeur of je het online deel van de cursus hebt afgerond. Een afgeronde e-learning is 6 maanden geldig en je hebt 12 maanden toegang tot het e-learning portaal.

De kosten van een EHBO-cursus variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het type cursus, de duur, aantal deelnemers, de organisator, de locatie en eventuele catering. De prijs van een cursus kan bijvoorbeeld verschillen doordat er lunch, koffie en thee inbegrepen is of de huur van de locatie.

De cursusduur varieert 3 uur voor een korte workshop tot 24 uur voor een uitgebreide cursus. Hoe meer tijd je besteed, des te uitgebreider de cursus. Het is vaak mogelijk om een deel online te leren, op je eigen tempo en in je eigen tijd. Ontdek hier ons aanbod aan EHBO cursussen.

Het is helaas niet mogelijk om een digitaal product, zoals een online cursus, te retourneren. Digitale producten kunnen wettelijk gezien niet geretourneerd worden. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Levensreddend Handelen

Deze toegankelijke cursus geeft jou het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Je leert de basis van EHBO inclusief reanimatie en het gebruik van een AED.

Belangrijk: voltooi de e-learning voordat het praktijkdeel begint 
Je kunt direct na je bestelling starten met de e-learning. Je hebt 1,5 uur nodig om deze af te ronden. Om deel te nemen aan het praktijkdeel van de cursus is het vereist dat je de e-learning voor minimaal 80% hebt afgerond.

© You cannot copy content of this page © HSA University of Applied Sciences